Η ιστορία μας

(so far..)

Ξεκινήσαμε πριν μια δεκαετία δημιουργώντας ένα allday στέκι στα Βριλήσσια, την «’Ελη του Κλου», δίνοντας έμφαση στον καλό καφέ, τα προσεγμένα ποτά, τα ιδιαίτερα cocktails και τα χειροποίητα γλυκά, σε συνδυασμό με την διοργάνωση ποικίλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Η αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε σε συνάρτηση με την ολοένα και μεγαλύτερη “συλλογή” εμπειριών, αλλά και η προτροπή των φίλων,  μας “οδήγησε” σε μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Μετά από εκτενή έρευνα και αναζήτηση, καταφέραμε να αποκτήσουμε το απαραίτητο μέσο για να επιτύχουμε τον σκοπό μας

 Ένα από τα πιο αγαπημένα παγκοσμίως μοντέλα της Volkswagen, το Τ2, πλήρως μεταμορφωμένο, συνδυάζει πλέον την vintage αισθητική μας με τις σύγχρονες απαιτήσεις ενός cocktail bar! Με αγάπη και μεράκι το μετασκευάσαμε και το εξοπλίσαμε, έτσι ώστε σήμερα να έχουμε στα χέρια μας ένα mobile bar, αυτοκινούμενο, εργονομικό και με πλήρη αυτονομία!  Κι όπως μια ιδέα “γεννά” μια ακόμα μεγαλύτερη, η Έλη του Κλου απέκτησε  το δικό της “παιδί”, το kloubar!

Τώρα πια.. Πάμε ΠΑΝΤΟΥ!!!

Κάθε εκδήλωση είναι και μια προσωπική υπόθεση για μας! Παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες σε κάθε τομέα και διαθέτοντας άρτιο εξοπλισμό,  η ομάδα μας  είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη  και να κάνει  πραγματικότητα, το event που ονειρεύεστε! Με βάση τους στόχους που θα θέσετε, μαζί θα σχεδιάσουμε την δική σας εκδήλωση με υπευθυνότητα, ακρίβεια και επαγγελματισμό

Με έντονη παρουσία στον χώρο της διασκέδασης και συνεχή επιμόρφωση, συνδυάζουμε εμπειρία και φρέσκιες ιδέες!

TIPS

Το Kloubar πάει παντού και γίνεται το επίκεντρο οποιασδήποτε εκδήλωσης! Σχεδιασμένο κυρίαρχα με στόχο την παροχή cocktail, μπορεί να “παρκάρει” στον κήπο σας, στο κτήμα που οργανώνετε την εκδήλωσή σας, έξω από την εκκλησία, στην αυλή ή το πεζοδρόμιο του μαγαζιού σας και οπουδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, αρκεί να υπάρχει πρόσβαση οχήματος!

Εξατομικευμένες υπηρεσίες μπαρ, άρτιες ποιοτικά και σύμφωνες πάντα με τους υγειονομικούς κανονισμούς, αποτελεί την ιδανική λύση για ένα κινητό μπαρ, αναλαμβάνοντας την οργάνωση, την τροφοδοσία και την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών!

Εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ποικιλία εξοπλισμού και παροχών, προσαρμοσμένων πάντα στο γούστο και τις ανάγκες σας,  έρχεται κοντά σας για να μετατρέψει την εκδήλωσή σας σε μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία, για εσάς και τους καλεσμένους σας!

Γάμος, βάπτιση, εγκαίνια, party, εταιρική εκδήλωση και όποια προωθητική ενέργεια, αποκτούν άμεσα στυλ και χαρακτήρα με την παρουσία του Kloubar, ενώ το έμπειρο προσωπικό του θα είναι εκεί για να ικανοποιήσει τις γευστικές σας επιθυμίες!

Οι επιλογές είναι πολλές, ανάμεσα σε απλή ενοικίαση του εξοπλισμού μας, με ή χωρίς την παρουσία δικών μας Bartender,  με δική μας κάβα ή όχι, open bar ή με συγκεκριμένο αριθμό παρεχόμενων ποτών

Μία τεράστια οθόνη μπορεί να προβάλει τις φωτογραφίες ή το βίντεο που επιθυμείτε και από τα ηχεία του να παίζουν μουσικές που εσείς θα επιλέξετε, συντροφεύοντας μουσικά την εκδήλωση σας!

Αν πρόκειται για Party, ο άρτιος ηχητικός εξοπλισμός και η παρουσία ενός έμπειρου συνεργάτη μας Dj, θα κρατήσουν τη βραδιά ζωντανή!

Για ακόμα πιο εντυπωσιακή βραδιά, μπορείτε να επιλέξετε ένα συνεργαζόμενο μουσικό σχήμα με ρεπερτόριο της αρεσκείας σας, που θα συνοδέψει – live – το Kloubar και την εκδήλωσή σας!

Αν φανταστήκατε κάτι όσο διαβάζατε τα παραπάνω, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε και να οργανώσουμε μαζί την εκδήλωση που επιθυμείτε!

Scroll to Top